bygg21 Signaturen
Signatur for en effektiv bygge- og eiendomsnæring

Over 200 har signert!

Bygg21signaturen passerte 200 signerte virksomheter på nest siste dag av ByggReisDeg.

Listen over de 200 første er like mangfoldig og sammensatt som bygge- og eiendomsnæringen selv.

- Samtlige bekrefter sin støtte til bruk av beste praksis for en mer effektiv og bærekraftig næring, samtidig som de har valgt å bruke et eller flere tiltak som passer bedriften. Vi har god tro på at vi skal nå målet om 400 signerte virksomheter innen 1. desember, sier direktør Sverre Tiltnes i Bygg21.

Et kjennetegn ved de som har signert er at det ligger en sterk egen forpliktelse til å bruke Bygg21s beste praksis.

- Disse prosessene tar nødvendigvis tid og krever direkte oppfølging fra Bygg21. I øyeblikket er det rundt 50 virksomheter som bekrefter at deres signatur er på vei. Det at så mange fra hele verdikjeden handler ut fra samme referanse er i ferd med å bli et industrielt gjennombrudd for en tradisjonell næring. Forutsigbare og standardiserte prosesser, bruk av ny teknologi og tillitsbasert samhandling mot bærekraftige bygg og løsninger er den store nøkkelen til økt effektivitet og konkurransekraft, både for den enkelte og hele næringen, sier Tiltnes.

- Det er fantastisk moro å se et stort godt fellesskap utvikle seg. At det er så stor substans bak signaturen vil ha stor verdi for veldig mange. Samtidig ser vi hvordan målet om 20% kostnadseffektivitet er i ferd med å materialisere seg. Veien er fortsatt lang, men bevegelsen er i gang, avslutter Sverre Tiltnes.